Binnenkort bij Mastertools: de nieuwe, compacte accu zaagtafel van Festool

Binnenkort bij Mastertools: de nieuwe, compacte accu zaagtafel van Festool

Festool brengt binnenkort een nieuwe en complete accu zaagtafel op de markt: de Accu-zaagtafel CSC SYS 50. Alles aan deze zaagtafel straalt professionaliteit en gemak uit: van het 2x18 volt dubbele-accusysteem tot het UG-CSC-SYS onderstel. Met deze accu zaagtafel van Festool kun je al je klussen snel en eenvoudig klaren. Ontdek alle voordelen van dit unieke gereedschap.

Een slimme digitale display

Mastertools houdt van innovaties, en zo ook van dit product. Deze accu-zaagtafel van Festool beschikt namelijk over een slimme digitale display. Hierop kunnen de hoogte en hoek via een druk op de knop elektrisch worden ingesteld. Doordat dit nauwkeurig tot op de tiende millimeter gebeurt, zijn ook herhalingsnauwkeurige zaagsneden gegarandeerd. Daarbij kunnen de zaagbladinstellingen opgeslagen worden. Onder deze zaagbladinstellingen valt ook de toerentalkeuze die je kunt aanpassen naar het materiaal wat je wil zagen.

De accu zaagtafel van Festool combineren

Doordat het formaat van de zaagtafel aansluit bij de Festool Systainers, zijn deze twee producten ideaal met elkaar te combineren. Doe je dit? Dan is je accu zaagtafel eenvoudig en met één hand te verplaatsen. Ga je voor de accu zaagtafel met het onderstel UG-CSC-SYS? Dan zorg je ervoor dat je al helemaal flexibel bent. Met dit onderstel kun je je zaagtafel namelijk makkelijk overal gebruiken.

EC-TEC-motor

De zaagtafel beschikt over een koolborstelloze EC-TEC motor die extreem robuust, duurzaam en onderhoudsvrij is. Door deze koolborstelloze motor kan de accu zaagtafel hoge toerentallen aan. Dit garandeert een snelle zaagvoortgang en perfecte resultaten. Tot slot maakt het dubbele-accusysteem, waarin twee 18 volt-accu’s vanaf 4,0 Ah worden gecombineerd, de zaagtafel ook nog eens onvermoeibaar. Perfect dus voor langdurig gebruik!

Veelzijdig, praktisch en uniek

Naast bovenstaande innovaties en belangrijke voordelen, is deze accu zaagtafel van Festool ook nog eens erg veelzijdig en praktisch. De instellingen van deze accu zaagtafel zijn namelijk als volgt:

  • Parallel zaagsneden tot 280 mm
  • Afkortzaagsnedebreedte tot 450 mm
  • Hoekzaagsneden tussen -2° tot 47°
  • Hoekzaagsneden tot -10° bij een zaaghoogte van 35 mm

Leveringsomvang

Omdat iedere klusser anders is, en iedereen andere behoeften heeft, bieden wij deze accu zaagtafel in vier varianten aan. Het verschil tussen deze varianten is de leveringsomvang. De basic variant beschikt over de accu zaagtafel met bijbehorend cirkelzaagblad, parallel- en hoekaanslag, veiligheids-duwstok, spaanopvangzak, bedieningsgereedschap en spouwmes met beschermkap. Hiernaast zullen we deze basic variant verkopen in combinatie met twee extra 5,0 Ah accu’s of in combinatie met het UG-CSC-SYS onderstel. Ga je voor het complete plaatje? Dan bieden wij ook alle bovengenoemde opties als één compleet pakket. Zo kun je direct flexibel en langdurig klussen.

Binnenkort in ons assortiment

Vanaf 2023 zal Festool dit product op de markt brengen, en wij zijn één van de officiële Festool dealers die deze accu zaagtafel zullen opnemen in ons assortiment. Zie jij jezelf al klussen met deze accu zaagtafel van Festool? Je kunt je bestelling al plaatsen, de verwachte levertijd is in maart 2023. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief.

Meer afleiding

Onderwerpen

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties