De beste Festool schuurmachines

De beste Festool schuurmachines
Ben je op zoek naar een schuurmachine, maar weet je niet welke je moet kopen? Wij helpen je een handje op weg! Op ons eigen YouTube kanaal hebben we inmiddels al vele productvideo’s staan waar je productinformatie en handig tips voor het klussen kunt vinden. In deze blog vertellen we meer over de verschillende Festool schuurmachines en je kunt direct de video's bekijken.


Festool Rotex 90 DX

Deze excenterschuurmachine is uniek in zijn soort. Je hebt maar liefst vier machines in één! Voor grof, fijn- en delta schuren en voor poetsen is dit de machine die je zoekt. Door de ronde kop schuurt deze machine gemakkelijk in hoeken. Perfect voor jouw schuurklus in hoeken of nissen. Deze schuurmachine is ideaal voor fijn klussen. Door het lichtgewicht van deze schuurmachine kun je hem gemakkelijk op de kop schuren. Bestel direct de Rotex RO 90 DX van Festool: een uniek roterende-excentrische-deltaschuurmachine. Hieronder een video waarin de schuurmachine met al haar plus- en minpunten in beeld komt.



PLANEX LHS-E 225 EQ

Deze Langnekschuurmachine is een van de lichtste langnek schuurmachines, met directe aandrijving, in de markt. De 4 kilogram wegende machine is zeer eenvoudig te bedienen met maar één schakelaar. Door het lichte gewicht en de hoge flexibiliteit, biedt deze schuurmachine een extreem groot bereik. Met deze machine is het mogelijk om te schuren in elke positie! Zonder inspanning kun je met deze machine werken tegen bijvoorbeeld een wand of het plafond. De koolborstelloze motor draagt eveneens bij aan een lange levensduur. Daarnaast bevat deze langnek schuurmachine geen flexibele as wat zorgt voor een optimale besturing. Nieuwsgierig naar deze machine? Bekijk dan onderstaande video.


Festool DTS 400

Deze deltaschuurmachine, de Festool DTS 400, is ideaal voor het schuren van kleine oppervlakken. Doordat deze machine slechts 1,2 kg weegt, kun je zonder moeite bovenhands of met één hand werken. De longlife-stofopvangzak zorgt ervoor dat je kunt schuren zonder de grenswaarden van het stof te overschrijden. Daarnaast is het mogelijk om de stofzuiger op de machine aan te sluiten om het stof direct op te vangen. De Festool DTS 400 is ook beschikbaar in een set met gereedschapskoffer.

Officieel Festool dealer

Mastertools is officieel dealer van het merk Festool. Koop jouw Festool schuurmachine bij Mastertools en profiteer van alle exclusieve voordelen van dit dealership, zoals de All-inclusive Service. Zo zijn de reparaties in de eerste drie jaar na aanschaf volledig gratis via Festool en heb je de niet goed, geld terug garantie. Benieuwd naar alle voordelen van dit dealership? Je leest het in onze blog!

Festool gereedschap kopen bij Mastertools

Mastertools heeft een uitgebreid assortiment accu schuurmachines en elektrische schuurmachines. Bestel jouw gereedschap gemakkelijk en snel bij Mastertools! Vandaag besteld is de volgende dag in huis.

Meer afleiding

Onderwerpen

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties