Accu Gereedschap

Accu Gereedschap

Ons complete assortiment Accu Gereedschap

Veel klussers en doorgewinterde professionals kunnen en willen niet meer zonder; kwalitatief onderscheidend en duurzaam accu gereedschap. Waar men voorheen gebonden was aan een stroompunt, kan men met de juiste accu tegenwoordig uren aan de slag zonder last te hebben van kabels en te weinig stopcontacten. Mastertools verkoopt daarom een brede range A-merken accugereedschap van de beste kwaliteit tegen uitstekende prijzen

Best verkocht in accu gereedschap

 1. Makita BL1850B Accu 18V 5.0Ah Li-ion
  Makita BL1850B Accu 18V 5.0Ah Li-ion
  Vandaag besteld, maandag in huis*
 2. Bosch Blauw GMS 120 Multidetector
  Bosch Blauw GMS 120 Multidetector
  Vandaag besteld, maandag in huis*
 3. DeWALT DCF887N Accu Slagschroevendraaier 18V XR Losse Body
  DeWALT DCF887N Accu Slagschroevendraaier 18V XR Losse Body
  Vandaag besteld, maandag in huis*
 4. Makita DML801 Led lamp 14,4V/18V
  Makita DML801 Led lamp 14,4V/18V
  Vandaag besteld, maandag in huis*
 5. DeWALT DCB184 Accu 18V 5,0Ah XR Li-ion
  DeWALT DCB184 Accu 18V 5,0Ah XR Li-ion
  Vandaag besteld, maandag in huis*
 6. + Gratis 18V XR Accu
  DeWALT DCW210NT Accu Excenterschuurmachine 18V XR Losse body in T-STAK
  DeWALT DCW210NT Accu Excenterschuurmachine 18V XR Losse body in T-STAK
  Vandaag besteld, maandag in huis*
 7. Makita DC18RC Snellader 7,2-18V
  Makita DC18RC Snellader 7,2-18V
  Vandaag besteld, maandag in huis*
 8. Makita DTM51Z Accu Multitool 18V Losse Body
  Makita DTM51Z Accu Multitool 18V Losse Body
  Vandaag besteld, maandag in huis*

Populaire merken in gereedschap

DeWALT Festool Makita Panasonic
Hikoki (Hitachi) Bosch Fein PerfectPro

Accu gereedschap voor elke toepassing

Ook voor dit type gereedschap geldt "zo veel mensen, zo veel wensen" en daarom is een merk vaak erg persoonsgebonden. Iemand die zijn of haar gereedschapskoffer al vol heeft met een bepaald merk accu gereedschap, zal niet zomaar overstappen naar een ander merk. Dit om de eenvoudige reden dat het wel heel erg gemakkelijk is dat alle accu's van uw favoriete merk accu gereedschap uitwisselbaar zijn en vaak zelfs in de bouwradio, of bouwlamp passen.

U kunt het zo gek niet bedenken of er is een accu versie van het door u gewenste gereedschap. Door de recente ontwikkelingen en innovatie op het gebied van batterijen presteren accumachines minstens zo goed als de netstroom uitvoeringen. Daarom is de keuze tussen netstroom of accu niet zo moeilijk, er kleven naganoeg geen nadelen meer aan het gebruik van accu machines.

Diverse uitvoeringen

De variaties accu gereedschap die er te koop zijn lopen ook zeer uiteen. Zo kunt u kiezen voor een volledige set, voorzien van één of meerdere accu's en lader in een robuuste koffer. Of enkel een losse body omdat u al over voldoende opslagruimte en accu's beschikt. Tevens zijn er verschillenden voordelige accu gereedschap sets in de aanbieding en te bestellen bij Mastertools. Zo heeft u, vaak tegen gereduceerde prijzen, in één keer de beste machines in huis. Enkele merken die mooie combisets in het assortiment hebben zijn bijvoorbeeld Panasonic, Makita en DeWalt, topmerken op het gebied van hoogwaardig accu gereedschap.

De voordelen van kwalitatief accu gereedschap

 • Mobiliteit: met gereedschap zonder kabels bent u mobiel en hoeft u niet te stoppen met uw werkzaamheden omdat de kabel niet lang genoeg is en u dus op zoek moet naar een stopcontact.
 • Onafhankelijk: u kunt werken of klussen op plekken waar (nog) geen elektriciteit aanwezig is.
 • Geen hinderlijk snoer: doordat een accu machine snoerloos is kunt u gemakkelijk in 'lastige' hoeken werken.

Accu gereedschap kopen bij Mastertools

Mastertools is dé specialist op het gebied van kwalitatief sterk accu gereedschap en verkoopt alleen de beste merken. Dankzij onze gunstige inkoop kunnen wij u de scherpste prijzen bieden en leveren wij veelal direct uit voorraad. Indien u op werkdagen voor 22:00 uur een order plaatst en het gereedschap is op voorraad, dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag. Zo kunt u de volgende dag uw accu gereedschap in huis hebben.