Accu Gereedschap

Accu Gereedschap

Het complete assortiment voordelig Accu Gereedschap van Mastertools

Veel klussers en doorgewinterde professionals kunnen en willen niet meer zonder; kwalitatief onderscheidend en duurzaam accu gereedschap. Waar men voorheen gebonden was aan een stroompunt, kan men met de juiste accu tegenwoordig uren aan de slag zonder last te hebben van kabels en te weinig stopcontacten. Mastertools verkoopt daarom een brede range A-merken accugereedschap van de beste kwaliteit tegen uitstekende prijzen

Best verkocht in accu gereedschap
 1. Makita BL1830 Accu 18V 3.0Ah Li-ion
  Makita BL1830 Accu 18V 3.0Ah Li-ion
 2. Makita BL1850B Accu 18V 5.0Ah Li-ion
  Makita BL1850B Accu 18V 5.0Ah Li-ion
 3. Hitachi DS18DJL(LC/WC) Accu Boor-/schroefmachine 18V 1.5Ah Li-ion in Koffer
  Hitachi DS18DJL(LC/WC) Accu Boor-/schroefmachine 18V 1.5Ah Li-ion in Koffer
  Waardering:
  87%
 4. DeWALT DW088K Zelfnivellerende kruislijnlaser - 2 stralen
  DeWALT DW088K Zelfnivellerende kruislijnlaser - 2 stralen
  Waardering:
  99%
 5. Perfectpro DAB+BOX 2 Radio Antraciet
  Perfectpro DAB+BOX 2 Radio Antraciet
 6. Makita DLX2131JX1 18V 3x3.0Ah Li-ion Combiset in Mbox
  Makita DLX2131JX1 18V 3x3.0Ah Li-ion Combiset in Mbox
  Waardering:
  93%
 7. DeWALT DCD777S2T Accu Schroefboormachine 18V 1.5Ah XR in T-STAK
  DeWALT DCD777S2T Accu Schroefboormachine 18V 1.5Ah XR in T-STAK
 8. Makita DC18RC Snellader 7,2-18V
  Makita DC18RC Snellader 7,2-18V

Elektrisch en accu gereedschap voor elke toepassing

Ook voor dit type gereedschap geldt "zo veel mensen, zo veel wensen" en daarom is een merk vaak erg persoonsgebonden. Iemand die zijn of haar gereedschapskoffer al vol heeft met een bepaald merk accu gereedschap, zal niet zomaar overstappen naar een ander merk. Dit om de eenvoudige reden dat het wel heel erg gemakkelijk is dat alle accu's van uw favoriete merk accu gereedschap uitwisselbaar zijn en vaak zelfs in de bouwradio, of bouwlamp passen.

U kunt het zo gek niet bedenken of er is een accu versie van het door u gewenste gereedschap. Door de recente ontwikkelingen en innovatie op het gebied van batterijen presteren accumachines minstens zo goed als de netstroom uitvoeringen. Daarom is de keuze tussen netstroom of accu niet zo moeilijk, er kleven naganoeg geen nadelen meer aan het gebruik van accu machines.

Diverse uitvoeringen

De variaties accu gereedschap die er te koop zijn lopen ook zeer uiteen. Zo kunt u kiezen voor een volledige set, voorzien van één of meerdere accu's en lader in een robuuste koffer. Of enkel een losse body omdat u al over voldoende opslagruimte en accu's beschikt. Tevens zijn er verschillenden voordelige accu gereedschap sets in de aanbieding en te bestellen bij Mastertools. Zo heeft u, vaak tegen gereduceerde prijzen, in één keer de beste machines in huis. Enkele merken die mooie combisets in het assortiment hebben zijn bijvoorbeeld Panasonic en DeWalt, topmerken op het gebied van hoogwaardig accu gereedschap.

De voordelen van kwalitatief accu gereedschap

 • Mobiliteit: met gereedschap zonder kabels bent u mobiel en hoeft u niet te stoppen met uw werkzaamheden omdat de kabel niet lang genoeg is en u dus op zoek moet naar een stopcontact.
 • Onafhankelijk: u kunt werken of klussen op plekken waar (nog) geen elektriciteit aanwezig is.
 • Geen hinderlijk snoer: doordat een accu machine snoerloos is kunt u gemakkelijk in 'lastige' hoeken werken.

Accu gereedschap kopen bij Mastertools

Mastertools is dé specialist op het gebied van kwalitatief sterk accu gereedschap en verkoopt alleen de beste merken. Dankzij onze gunstige inkoop kunnen wij u de scherpste prijzen bieden en leveren wij veelal direct uit voorraad. Indien u op werkdagen voor 22:00 uur een order plaatst en het gereedschap is op voorraad, dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag. Zo kunt u de volgende dag uw accu gereedschap in huis hebben.