Bestel op tijd voor de KIA-regeling

Bestel op tijd voor de KIA-regeling

Als je in een boekjaar investeert in bedrijfsmiddelen (bijvoorbeeld bij Mastertools) kun je in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). De bedrijfsmiddelen waarin je investeert, moeten dan wel in aanmerking komen voor investeringsaftrek. Daarom kun je het beste nu nog een investering doen in bedrijfsmiddelen. Dan profiteer je nog van de KIA-regeling in 2020. Je bent alleen niet de enige die dit van plan is! Dus: Bestel op tijd om en kom niet voor verrassingen te staan.

Wees voorbereid en bestel op tijd!

Het bedrag van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek hangt af van het geïnvesteerde bedrag in het boekjaar. Je vindt het bedrag van de investeringsaftrek in onderstaand tabel:

Hoe werkt de KIA-regeling?

Investering

KIA-regeling

niet meer dan € 2.400 0 %
€ 2.401 t/m € 58.238 28% van het investeringsbedrag
€ 58.239 t/m € 107.848 € 16.307
€ 107.849 t/m € 323.544 € 16.307 verminderd met 7,56% van het deel van het
investeringsbedrag boven de € 107.848
meer dan € 323.544 0 %

Contact

Wil je meer weten over de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek? Ga dan naar de website van Belastingdienst.

Bestel op tijd!

De decembermaand zorgt ieder jaar weer voor grote uitdagingen in de logistiek. PostNL had in 2019 50% meer pakketten te verwerken per dag dan de normale hoeveelheid van 800.000 pakketten per dag. Vorig jaar in December waren dit meer dan 1.700.000 pakketten per dag! Dit leidde helaas tot veel vertragingen. Deze vertragingen konden voor sommige zendingen oplopen tot wel vier werkdagen. Door COVID-19 zijn meer mensen geneigd om online te winkelen. Dit legt dus meer druk op de logistiek en bezorgdiensten. Door deze plotselinge grotere goederenstroom zijn vertragingen helaas niet uit te sluiten en in sommige regio’s praten we dan over een aantal dagen. Houd hier rekening mee wanneer je wil bestellen in de decembermaand! Daarom plaatsen wij deze oproep:

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties