SMART blades voor de multi(tool)klussers

SMART blades voor de multi(tool)klussers

De multitool is een zeer veelzijdig stuk gereedschap en kun je niet meer wegdenken uit een volledige gereedschapscollectie. Vooral voor klussen waarbij je maar moeilijk bij de lastige hoekjes komt, komt de multitool goed van pas! Maar om een multitool om te kunnen toveren tot een functionele tool voor die ene specifieke klus heb je kwalitatieve (zaag)bladen nodig. Je leest hier meer over de SMART blades uit ons assortiment.

Met een multitool kun je schuren, snijden, schrapen, slijpen, frezen, polijsten, graveren of boren. Kortom: een scala aan mogelijkheden. Door een ander zaagblad op je multitool te zetten tover je hem in een mum van tijd om in de tool die je nodig hebt voor die ene specifieke klus. De SMART blades bestaan uit allerlei soorten, maten en functies. Hieronder zetten we een aantal voor je op een rij om een goed beeld te krijgen van de kracht van deze tools.

Het ultieme zaagblad voor hout, spijkers en schroeven

Zaagbladen die door hout maar ook door verborgen schroeven en spijkers in het hout heen zagen. Met deze serie zaagbladen hoef je dus niet meer bang te zijn het blad kapot te zagen op een (onverwachte) spijker of schroef in het hout. Door de aluminium BI-metalen coating gaan de bladen langer mee, is de hitte opbouw lager dan andere bimetalen messen en zorgt dit ervoor dat het mes langer scherp blijft. Een voorbeeld van zo’n topmes uit deze serie de: P44TN

Voor de echte professional heeft SMART daarnaast: The Nail buster Extreme, die nóg sterker is en met gemak door hout met verborgen spijkers en schroeven zaagt en daarnaast nóg langer meegaat. Ook is deze variant geschikt voor non-ferro metaal en zacht plastic.

Snijden in metaal

Ben je juist op zoek naar een blade die specifiek geschikt is in het snijden van metaal? Verander dan je multitool in een metaal snijmachine met de 35 mm Metal Buster blade. Dit mes is perfect voor het zagen van roestvrij staal, ferro metalen, geharde schroeven, bouten, spijkers en schurende materialen (bijv. Glasvezel en cementplaat).

Schrapers en setjes

Bladen voor multitools zijn los verkrijgbaar maar worden ook in themasets verkocht. Zoals in de Trade series van de SMART bladen. Denk daarbij aan sets voor specifieke klussen zoals een elektriciteitsklus of voor een tegelklus. De tegelset is een set die alle bladen bevat voor het grondig verwijderen van voegen of lijmresten.

Voor het zwaardere verwijderwerk zijn heavy duty SMART schrapers ontwikkeld die zonder moeite tegelvoegen met minimale stofontwikkeling verwijderen, of vele lagen opgebouwde verf wegschrapen.

Gedetailleerd zagen

Voor het preciezere zaagwerk heeft SMART een aantal Japanse tand zaagbladen ontwikkeld die perfect zijn voor een variatie aan gedetailleerd snijwerk in hout of zacht plastic. Voor de klussen met veel hout zaagwerk is de Rapid wood blade serie perfect. Deze serie hout zaagbladen is speciaal ontworpen voor snel en precies zagen in hout en plastic. Het mes hiernaast heeft de perfecte breedte voor het nauwkeurig uitsnijden van stekkerdozen of bredere sneden.

Volledige bladen Set

Wil je écht goed voorbereid op pad? Check dan deze 20-stuks accessoires kit om alles uit je multitool te halen.

Heb je nog geen multitool in je bezit?

Bekijk onze SMART starter kit om snel van start te kunnen. Dit is een multitool van goede kwaliteit inclusief een selectie van de meest populaire SMART bladen (voor zagen/snijden en schuren).

Is jouw multitool toe aan vervanging?

Moet die (oude) multitool nu toch echt eens vervangen worden? Neem dan eens kijkje in ons multitool assortiment.

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties