Elektrisch Gereedschap

Elektrisch Gereedschap

Ons volledige assortiment elektrisch gereedschap

Wanneer u op zoek bent naar elektrisch gereedschap van de beste kwaliteit, dan bent u bij Mastertools aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk een uitgebreid assortiment topmerken die zijn opgewassen tegen het zware werk. Wij leveren veelal zonder verzendkosten uw machine de volgende dag bij u af.

Best verkocht in elektrisch gereedschap
 1. Festool Invalcirkelzaag TS 55 REBQ-Plus-FS + 2x Liniaal FS1400/2 + 2x Koppelstuk
  Festool Invalcirkelzaag TS 55 REBQ-Plus-FS + 2x Liniaal FS1400/2 + 2x Koppelstuk
  Waardering:
  93%
 2. DeWALT DWE576K Cirkelzaag + DWS5022 Geleiderail 1500mm.
  DeWALT DWE576K Cirkelzaag + DWS5022 Geleiderail 1500mm.
  Waardering:
  100%
 3. Perfectpro Rockhart BT Radio DAB+
  Perfectpro Rockhart BT Radio DAB+
  Waardering:
  100%
 4. Perfectpro DAB+BOX 2 Bouwradio Antraciet
  Perfectpro DAB+BOX 2 Bouwradio Antraciet
 5. DeWALT DW088K Zelfnivellerende Kruislijnlaser - 2 Stralen - Rood
  DeWALT DW088K Zelfnivellerende Kruislijnlaser - 2 Stralen - Rood
  Waardering:
  99%
 6. Festool Invalcirkelzaag TS 55 REBQ-Plus 561551
  Festool Invalcirkelzaag TS 55 REBQ-Plus 561551
 7. + Gratis Metabo Zaagblad
  DeWALT DWS774SET Afkortzaag met XPS + DE7033 Onderstel + 4e jaar dealer garantie*!
  DeWALT DWS774SET Afkortzaag met XPS + DE7033 Onderstel + 4e jaar dealer garantie*!
  Waardering:
  100%
 8. Perfectpro Rockbox 2 Bouwradio
  Perfectpro Rockbox 2 Bouwradio

Waarom elektrisch gereedschap kiezen?

U kiest voor elektrisch gereedschap wanneer u over brute kracht wilt beschikken. Het voordeel van een elektrische machine is namelijk dat ze bijzonder krachtig zijn en net dat beetje extra kunnen leveren als het er echt om gaat. Daarom vindt u op de meeste bouwplaatsen ook nog steeds een grote hoeveelheid elektrische gereedschappen. Veel professionals geven namelijk in specifieke gevallen nog steeds de voorkeur aan machines op netstroom. Boorhamers, combihamers, slijpmachines en frezen zult u op de meeste bouwputten nog in grote getale aantreffen.

Voordelen elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap kent onder meer de volgende voordelen:

 • Kracht: een machine op netstroom is krachtig en gebruikt u voor het echte zware werk
 • Altijd inzetbaar: elektrisch gereedschap kunt u altijd gebruiken zonder gedoe met accu's die leeg raken of zijn
 • Gemak: gereedschap op stroom maakt het klussen gewoon zo veel gemakkelijker en aangenamer

Wat ook een voordeel is van elektrisch gereedschap en extra aandacht verdient is de brede toepasbaarheid. Zo kunt u dit type gereedschap vaak voor meer dan één klus gebruiken. Een schroefboormachine is hier een goed voorbeeld van; een machine die u kunt gebruiken voor schroeven, boren en in sommige gevallen hakken.

Waar op letten bij de aanschaf

Een merk gereedschap is vaak een kwestie van voorkeur, iets wat jarenlang goed is bevallen zal men niet zo snel van afstappen. Dit geldt zeker voor gereedschap. Maar er zijn voor het aanschaffen van elektrisch gereedschap wel een aantal zaken aan te geven waar men op let. In de eerste plaats het merk. Zoals gezegd, dit is erg persoonlijk en is vooral onderhevig aan de persoonlijke voorkeur en/of ervaring. Het volgende punt waar op gelet wordt is het vermogen van de machine. En wat u hiervoor kiest is afhankelijk van het soort werkzaamheden dat u wilt verrichten. Hoe zwaarder de klus of hoe harder het te verwerken materiaal, des te hoger het wattage dat men kiest. Tot slot de frequentie van het gebruik. Elektrisch gereedschap dat u incidenteel gebruikt voor in en om het huis kan van iets lichtere kwaliteit zijn dan een machine die dag en uit wordt gebruikt op de bouw.

Elektrisch gereedschap kopen bij Mastertools

Doordat wij slim en hierdoor vaak gunstig machines inkopen kan Mastertools een breed assortiment van de beste elektrische gereedschappen leveren tegen zeer voordelige prijzen. Wij proberen ons, als internet winkel, te onderscheiden door een persoonlijke benadering en de beste aanbiedingen voor onze klanten. Mastertools heeft altijd een groot aantal machines op voorraad en wanneer u op werkdagen een order plaatst, dan verzenden wij uw order dezelfde dag nog. Zo heeft u in de meeste gevallen de volgende dag uw elektrisch gereedschap in huis!