Routebeschrijving Mastertools

Vanuit Assen / Zwolle

Vanaf de A28 rijdt u richting Groningen. Bij uw aankomst in Groningen neemt u op het Julianaplein de afslag richting Hoogezand door rechtsaf te slaan. Vervolgens neemt u de afslag richting Euroborg en houdt de rechterbaan aan totdat u bij de stoplichten bent aangekomen. Vanaf hier gaat u rechtdoor en vervolgt deze weg tot aan de volgende stoplichten waarin u vervolgens links afslaat. U gaat met een flauwe bocht naar rechts en vervolgt deze weg voor 1.5 kilometer tot u aan de linkerzijde de Wasaweg ziet liggen. Sla hier linksaf en draai direct links de parkeerplaatsen op. Ons pand is te herkennen aan de lichtreclame "Mastertools".

Vanuit Drachten / Heerenveen

Vanaf de A7 rijdt u richting Groningen. Bij de stoplichten op het Julianaplein gaat u rechtdoor richting Hoogezand. Vervolgens neemt u de afslag richting Euroborg en houdt de rechterbaan aan. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor en vervolgt deze weg tot aan de volgende stoplichten waarin u links afslaat. U gaat met een flauwe bocht naar rechts en vervolgt deze weg voor 1.5 kilometer totdat u aan uw linkerkant de Wasaweg ziet liggen. Sla hier linksaf en draai direct links de parkeerplaatsen op. U kunt ons herkennen aan de lichtreclame "Mastertools" boven het pand.

Vanuit Hoogezand / Winschoten

Vanaf de A7 neemt u afslag Westerbroek. U neemt op de rotonde de derde afslag en rijdt door tot de volgende rotonde. Hier neemt u de tweede afslag en houdt direct na het verlaten van de rotonde de rechterrijbaan aan. Sla bij de stoplichten rechtsaf en houd rechts aan waar u vervolgens voor 1.5km de Kieler Bocht aanhoudt totdat u aan uw linkerkant de Wasaweg ziet liggen. Sla hier linksaf en draai direct links de parkeerplaatsen op. U kunt ons herkennen aan de lichtreclame "Mastertools" boven het pand.

Adresgegevens Mastertools

 Mastertools BV
 Wasaweg 29
 9723 JD Groningen
 Telefoonnummer: 050 4041040

Wilt u ons bezoeken, of komt u iets afhalen? Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00u - 17:00u.