Ik wil mijn bestelling ruilen

Wanneer u een geleverd product wenst om te ruilen, meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij onze klantenservice. U kunt uw bestelling tot maximaal twee weken na aflevering omruilen. Er zijn enkele voorwaarden:

  • Het product is ongebruikt en in nieuwstaat.
  • De originele verpakking is (indien van toepassing) zo netjes mogelijk (geen Duct Tape of excessief gebruik van plakband op de originele verpakking).
  • Wanneer een verschil moet worden bijbetaald zullen wij u een beveiligd betaalverzoek sturen. Dit verschil dient te worden voldaan alvorens de verzending plaatsvindt.
  • Een terug te ontvangen bedrag wordt zo spoedig mogelijk verwerkt en teruggestort.
  • De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.
Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. U betaalt zelf de retourzending tenzij anders is overeengekomen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij gaan enkel over tot crediteren nadat de teruggestuurde goederen zijn ontvangen en verwerkt.

De consument is aansprakelijk voor waardevermindering van het product als dat een gevolg is van de manier van omgaan met het product die verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Kortom, als het product meer is gebruikt of uitgepakt dan men in de fysieke winkel zou doen om de werking van een product vast te stellen.

Ik wil mijn bestelling retourneren

Wanneer u van een aankoop af wilt zien dan dient u dit binnen twee weken na ontvangst, ingaande op de dag na de dag dat u uw aankoop heeft ontvangen, aan ons kenbaar te maken. U kunt er ook voor kiezen om zonder voorafgaande melding uw aankoop te retourneren, u dient dan wel binnen 14 dagen na ontvangst de aankoop te retourneren. Voldoet u niet aan deze termijn dan is de koop bindend en kunt u de bestelling niet retourneren. U kunt er voor kiezen om het herroepingsformulier te gebruiken. Deze dient u af te drukken en ingevuld mee zenden met de retourzending. U kunt ook contact zoeken met de klantenservice om uw voornemen kenbaar te maken. Er zijn enkele voorwaarden:

  • Het product is ongebruikt en in nieuwstaat.
  • De originele verpakking is (indien van toepassing) zo netjes mogelijk (geen Duct Tape of excessief gebruik van plakband op de originele verpakking).
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant
  • Mastertools vergoed niet de transactiekosten voortvloeiend uit de gekozen betaalwijze en/of optionele verzendkosten.

Indien u een item wilt retourneren welke is geleverd middels speciaal transport (te groot/zwaar voor PostNL) kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij kunnen speciaal transport voor u organiseren. De kosten worden verrekend met het terug te ontvangen bedrag. Wij verwerken de terugbetaling zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 5 werkdagen.

Niet meer leverbaar:

In geval een product is uitverkocht, zullen wij in overleg het volledige aankoopbedrag terugbetalen of u kunt kiezen voor een ander product uit ons assortiment.

Ons retouradres

Mastertools
Wasaweg 29
9723JD Groningen