Tuingereedschap

Gereedschap voor de tuin

Tuingereedschap koopt u voordelig bij Mastertools

Zodra de zon begint te schijnen en de temperatuur loopt weer op, dan wil men nog maar één ding: naar buiten en genieten van de zon in een mooie goed onderhouden tuin. Mastertools levert het gereedschap dat u nodig bent voor het onderhoud van uw tuin. Want naast het beste 'gewone' gereedschap kunt u ook bij Mastertools terecht voor het beste tuingereedschap. Of u nu het gazon wilt maaien, de heg wilt snoeien of uw tuinhuisje wilt schoonspuiten, bij Mastertools vindt u de juiste machine of het ideale gereedschap voor de klus.

Best verkocht in tuingereedschap
 1. Stiga Combi 36 E Elektrische Grasmaaier 1400W
  Stiga Combi 36 E Elektrische Grasmaaier 1400W
 2. Makita DUR181Z Accu Trimmer 18V Losse Body
  Makita DUR181Z Accu Trimmer 18V Losse Body
 3. Panasonic Blazer EY37A1B 14.4V/18V losse body
  Panasonic Blazer EY37A1B 14.4V/18V losse body
  Indicatie: 2 - 5 werkdagen
 4. Stiga SBV 48 AE Bladblazer 750W 48V Losse Body
  Stiga SBV 48 AE Bladblazer 750W 48V Losse Body
  Indicatie: 2 - 5 werkdagen
 5. DeWALT DCC018N Accu Luchtpomp Compact 18V Losse Body
  DeWALT DCC018N Accu Luchtpomp Compact 18V Losse Body
  Indicatie: 2 - 5 werkdagen
 6. Makita DUB183Z Bladblazer 18V Losse Body
  Makita DUB183Z Bladblazer 18V Losse Body
 7. Makita EM4351UH 4-takt Bosmaaier U-greep 43cc
  Makita EM4351UH 4-takt Bosmaaier U-greep 43cc
  Indicatie: 2 - 5 werkdagen
 8. Stiga Combi 44 E Elektrische Grasmaaier 42cm 1800W
  Stiga Combi 44 E Elektrische Grasmaaier 42cm 1800W
  Indicatie: 2 - 5 werkdagen

Tuingereedschap van de beste kwaliteit

U kunt tuingereedschap kopen van diverse kwaliteit. Mastertools verkoopt alleen de alle beste merken die zich inmiddels hebben bewezen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Zo wordt het werken in de tuin een plezierige aangelegenheid waarbij u u zich alleen druk hoeft te maken om het resultaat.

Mastertools is de tuin specialist en levert de beste grasmaaiers, kantenmaaiers en heggenscharen. Ook zijn wij gespecialiseerd in de beste hogedrukspuiten waarmee het schoonhouden van uw oprit, boot of caravan een dankbaar en prettige klus wordt.

Wanneer het werk grover en zwaarder wordt zoals bijvoorbeeld de aanleg van een oprit of terras levert Mastertools ook de juiste machines. Als dealer van Lumag, de specialist in het zwaardere tuingereedschap, leveren wij de beste trilplaten, grondboren en generatoren. Uiteraard tegen de scherpste prijzen en bij u thuis afgeleverd.

Het beste tuingereedschap bestellen

Mastertools levert een breed assortiment machines voor de tuin en gazon. Door onze gunstige inkoopvoorwaarden leveren wij tegen zeer concurrerende prijzen en veelal de volgende dag. Hoewel het streven is om de volgende dag te leveren moet er bij een aantal zware en/of grote machines rekening gehouden worden met een aantal dagen meer levertijd. Dit omdat er van een andere transporteur dan PostNL gebruik moet worden gemaakt. In deze gevallen nemen wij contact met u op voor de aflevering. Voor alle overige gevallen geldt dat, mits op voorraad en op werkdagen voor 22:00 uur besteld, wij uw tuingereedschap de volgende dag zullen afleveren.